Pagina's

09 januari 2015

Steal her look: Ariana Grande

Om weer eens iets anders te doen, besloot ik vandaag een Steal her look te doen. Ik laat je drie verschillende makeuplooks zien die Ariana Grande heeft gedragen en de producten waarmee je deze look na kunt maken. Haar makeup is neutraal maar toch altijd on point, wat de reden is dat ik voor Ariana koos.


1. Neutral
De eerste look die ik jullie laat zien is eigenlijk behalve de winged liner heel simpel en neutraal. Om de vrij oranje kleur in de crease na te bootsen kun je Creme Brulee of Peach Smoothie van Make Up Geek gebruiken ($5.99). Op het bewegend ooglid is een gouden/bronzige kleur te zien waar Glamorous van Make Up Geek ($5.99) bijvoorbeeld op lijkt.
Ariana staat bekend om haar winged liner die ook hier weer te zien is. Een eyeliner waar beauty gurus op youtube maar niet over uitgepraat raken is de NYC liquid liner (€2.99). Goedkoop en toch vinden veel mensen het de fijnste vloeibare eyeliner die ze geprobeerd hebben.
Voor de lippen zijn er ontelbaar veel opties. Een mooie budget lippenstift die hier op lijkt is NYX Hippie Chic (€7.49).

 
2. Mauve
Hier draagt Ariana een warme mauve oogschaduw die matcht met haar lippen. Op deze foto lijkt de oogschaduw wat meer oranje, maar dat klopt dus niet. Een heel mooie oogschaduw die je hiervoor kunt gebruiken is Haux van MAC (€19,50), van bewegend ooglid tot de crease. Voor de eyeliner kun je gewoon weer de NYC liquid liner gebruiken.
De kleur lippenstift die ze draagt vind ik echt ongelooflijk mooi! Mauve your lips van Catrice is een oudroze (ook wel mauve genoemde) kleur die een dupe is voor de lippenstift die Ariana hier draagt.

3. Classy
Voor de laatste look besloot ik een rode lip te kiezen. Op haar ogen draagt ze verschillende kleuren matte oogschaduw
Beaches and Cream van Make Up Geek ($5.99) is een lichtbruine kleur die goed op het ooglid gedragen zou kunnen worden. Een iets donkerdere optie is Latte, ook van Make Up Geek ($5.99). In de crease draagt Ariana een vrij donkerbruine kleur waar Cocoa Bear van MUG op lijkt.
De rode lippenstift van NYX in Pure Red kan op de lippen gedragen worden.Bij veel looks doet Ariana wat bronzer op en ook draagt ze vaak nepwimpers.

Liefs,
Veerle

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen