Pagina's

31 december 2014

Nieuwjaars Tag!

 
Nu alweer een post? Ja, dat klopt! Ik heb me voorgenomen echt een stuk vaker te gaan posten, het liefst één keer in de twee dagen. Dat gaat me natuurlijk niet altijd lukken maar als ik mijn best doe, voor het grootste gedeelte wel. 
Omdat ik tags altijd heel leuk vind om te lezen en het nieuwe jaar nu wel heel erg dichtbij komt, besloot ik - nog net op tijd - de nieuwjaars tag te doen.

1.  Wat is je favoriete eten met oud en nieuw?
Ik kan niet anders dan oliebollen antwoorden, ook al is dat heel cliché. Een reden waarom ik zo erg van oud en nieuw houd zijn de oliebollen, die zou ik het hele jaar door wel kunnen eten. Met extra veel poedersuiker en zonder krenten zijn mijn favoriet.

2. Hoe vieren jullie oud en nieuw?
Wij vieren het altijd met ons gezin en het gezin van de beste vriendin van mijn moeder. Voor zover ik me kan herinneren hebben we dat altijd gedaan en ik vind het prima zo. Normaal eten we ook samen, maar dit jaar hebben we om 8 uur afgesproken. Beide families nemen eten mee (chips, borrelnoten en natuurlijk oliebollen), iets voor 12en gaat de tv aan en wordt er (kinder)champagne gedronken. Meestal blijven we na oud en nieuw nog een vrij lange tijd kletsen en ik denk dat het andere gezin rond 2/3 uur naar huis gaat.

3. Wat is je favoriete moment met oud en nieuw?
Wanneer het één over twaalf 's nachts is. Het rare gevoel dat het nu echt het nieuwe jaar is en de blijdschap die over de hele wereld verspreid wordt vind ik gewoon echt geweldig. Gelukkig het nieuwe jaar in gaan is al een heel fijn gevoel en ik hoop dat 2015 sowieso een gelukkig jaar wordt.

4. Wat zijn je goede voornemens voor volgend jaar?
De dingen die ik wil bereiken heb ik al benoemd in mijn vorige post, maar voor de rest wil ik gewoon blij zijn en ook minder aandacht schenken aan wat anderen van me vinden. Dit jaar heeft dat me namelijk heel erg bezig gehouden en het brengt ook heel veel stress in je leven. Hopelijk kan ik dat volgend jaar volledig loslaten.

5. Wat draag je met oud en nieuw?
Dit jaar draag ik iets heel anders dan normaal! Ik draag normaal met oud en nieuw niets speciaals, maar nu besloot ik een (nog nooit gedragen, oeps) rokje uit de kast te trekken en te combineren met een simpele grijze trui. Veel bijzonders is het niet, maar toch iets anders dan wat ik iedere dag draag.Voor mijn make-up heb ik een bruine smokey-eye gemaakt met wing. Het is vrij dramatisch voor mijn doen, maar goed, nu mag het.

 6. Wat is een gekke gewoonte in jouw land om het nieuwe jaar in te luiden?
De Nieuwjaarsduik. Ik heb het nog nooit gedaan en ben ook zeker niet van plan om het te gaan doen. Zó koud! Dat mensen dat leuk vinden om te doen vind ik echt een rare gedachte, maar goed. Moeten ze zelf weten.

7. Wie zijn voor jou belangrijk in het nieuwe jaar en wil je niet kwijtraken?
Iets wat ik heb geleerd in 2014 is zeker dat je niet iedereen moet vertrouwen. Mijn familie is nog een stukje belangrijker voor me geworden en die wil ik ook zeker niet kwijtraken. Qua vrienden zeg ik hier niet veel over, puur omdat ik mijn echte vrienden toch niet kwijtraak en de neppe vrienden laat ik maar al te graag gaan.

Hebben jullie ook het gevoel dat dit jaar echt heel snel voorbij is gegaan? Ik in ieder geval wel, ieder jaar gaat naar mijn gevoel weer sneller. In ieder geval wens ik jullie allemaal een fijn nieuw jaar. Ik hoop dat al jullie wensen uitkomen en vergeet niet dat wat er ook gebeurt, alles weer op zijn pootjes terecht komt.

Ik spreek jullie weer in 2015!

Liefs,
Veerle


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen