Pagina's

19 juni 2014

13 personal questions TAG!


Hoi!

Als eerste post leek het me wel leuk om met een tag te beginnen, zodat jullie wat meer over me te weten komen. Ik had deze tag al een paar keer gezien op youtube en op andere blogs en het leek me wel leuk om te doen.

1. Wat bestel je als je bij Starbucks bent?
Meestal bestel ik de Caramel Frappucino of Caramel Cream als het wat warmer is en als het koud is vind ik warme chocolademelk met caramel heel lekker!

2. Zonder welk kledingstuk in je kast kun jij niet leven?
Dit is moeilijk, maar ik denk spijkerbroeken. Je kunt ze bijna overal wel bij dragen en zijn simpel maar toch heel leuk.

3. Wat is iets dat veel mensen niet over je weten?
Ik heb niet echt geheimen haha, ik denk dat mijn goede vriendinnen wel alle belangrijke dingen over me weten.

4. Noem 1 ding wat je nog wilt doen voor je dood gaat?
Ik wil eigenlijk nog heel veel dingen doen voordat ik dood ga. Misschien plaats ik nog een keer een bucketlist van deze dingen. Iets wat ik toch nog wel heel graag wil doen is naar New York gaan voor een iets langere tijd (een paar maanden).

5. Zonder welk eten kun jij niet leven?
Aardbeien! Ik vind ze echt heel lekker en ze zijn ook nog eens gezond. Het is jammer dat ze best duur zijn, anders at ik ze waarschijnlijk nog veel vaker.

6. Aan de hand van welke quote leef jij je leven?
Ik denk toch wel 'Be who you are and say what you feel because those who matter don't mind and those who mind don't matter.'  In het Nederlands betekent dit ongeveer: 'Wees wie je bent en zeg wat je voelt omdat de mensen die belangrijk zijn het niet erg vinden en de mensen die het erg vinden niet belangrijk zijn.'

7. Wat vind je leuk en wat vind je niet leuk over bloggen?
Ik vind bloggen leuk omdat ik op deze manier een beetje mijn leven kan delen met vrienden die bijvoorbeeld ver weg wonen en andere mensen en ik vind het ook gewoon leuk om te schrijven. Iets wat ik niet leuk vind over bloggen is dat je er best wel verslaafd aan wordt, haha.
Een tijdje terug heb ik ook een blog gehad maar daar ben ik toen mee gestopt. Nu had ik eigenlijk toch wel weer zin om een blog te beginnen!

8. Naar welk liedje heb je het meest geluisterd?
Ik denk 'Be alright' of 'Thought of you' van Justin Bieber. De laatste tijd luister ik ook heel veel naar 'Problem' van Ariana Grande.

9. Hoe zou je je kledingstijl omschrijven?
Het is best wel moeilijk om dit te beantwoorden omdat ik niet echt 1 bepaalde kledingstijl heb. Ik vind heel veel soorten kleding eigenlijk wel leuk en wissel het wel af. Wel houd ik ervan om in de zomer (vooral in de vakantie) veel jurkjes en rokjes te dragen, dus dan is het wel meisjesachtig haha.

10. Wat is je favoriete getal?
Mijn favoriete getal is 6. Ik heb geen idee waarom, maar dat is al zo sinds ik heel jong was.

11. Twee hobby's?
Ik vind zingen heel leuk en verder houd ik ook heel erg van shoppen.

12. Twee ergernissen?
Ik erger me heel erg aan mensen die aardig doen in iemands gezicht en vervolgens achter zijn/haar rug om roddelen. Met dat soort mensen ben ik ook liever geen vriendinnen omdat je dan nooit weet wat je kunt verwachten. Verder (even iets heel anders, maar goed) erger ik me heel erg aan mensen die op een heel vieze manier eten. Bijvoorbeeld met hun mond open of teveel in een keer in hun mond stoppen.

13. Een slechte gewoonte?
Een slechte gewoonte van mij is denk ik toch wel dat ik teveel series kijk, oeps.. Ik kijk ze echt de hele dag door..

Dat was het alweer! Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je het leuk vond en nu een beter beeld van me hebt!

Liefs,
Veerle

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen